fbpx

Többször hallottuk ügyfeleinktől: „bárcsak előbb jöttünk volna, akkor lehet, hogy most nem a válásról beszélgetnénk”. Manapság a házasságok fele válással végződik, a nem bejegyzett párkapcsolatok felbomlásáról pedig még statisztika sincsen. Gyakran érezhetjük azt egy stabil párkapcsolatban is, hogy bizonyos helyzetek túlnőnek rajtunk. Azonban még mindig sokan tartunk attól, hogy külső segítséget vegyünk igénybe, mert hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ez csak egy nehezebb időszak, magától elmúlik. Előfordul, hogy ez így is van. Azonban gyakran nem hogy csökkennének a napi terheink, hanem még nőnek is, és a tennivalók tengerében párkapcsolati árkaink csak még jobban mélyülnek. A tartós figyelemhiány vagy a minőségi idő hiánya nyomokat hagy, amelyeket ha nem kezelünk, és nem építünk be rendszerszintű változásokat, tartós elégedetlenséget és feszültséget szül.

Mediációval a boldogabb párkapcsolatért

Jöjjön el és mentse meg kapcsolatát

A mediációs eszköztárral dolgozó, a párkapcsolat erőforrásaira építő konzultációt olyan pároknak ajánljom:

  • akik szeretnének azon dolgozni, hogy jobban működjön a kapcsolatuk, akik valódi eszközöket szeretnének a stressz kezelésére
  • akik érzik, hogy az egymással való kommunikációban segítségre, külső aktivátorra van szükségük, ahhoz, hogy a kapcsolati hatékonyságuk fokozódhasson.
  • A konzultáció segítségével a felek képessé válnak a tiszta kommunikációra, így a megértés, egymás elfogadása természetesebbé válik.

Egy konzultáció időtartama 120 perc.