fbpx
„Régóta szerettem volna finomítani a soft skilljeimen, mert konfliktuskezelésem számomra siralmas volt.
Sokszor egyszerű és kedves ügyekben sem tudtam megfelelő módon kommunikálni, aminek persze szomorú következményei lettek.
Flóra lépésről-lépésre segített a kommunikációs eszköztáramat bővíteni, a különböző konfliktusokat idejében felismerni, beazonosítani és megfelelően reagálni. Számtalan pozitív visszajelzést kaptam azóta a körülöttem lévő emberektől – a változás szembetűnő.”
Lukács Péter

Szárnyakat kaptunk a mediációtól, egyszerűen jobban meg tudjuk beszélni a helyzeteinket, és azt érzem: egy csapat vagyunk a férjemmel.

M. Zs.

„Vezetés közben egyszer egy mikroájulásom volt. Sokáig féltem a volán mögé ülni, különösen a gyermekeimmel.
A Flórával való közös munka során jobban megismertem a testemet és a jeleket, melyeket a testem küld nekem különböző élethelyzetekben.
 
Azóta már ismét magabiztosan vezetek, és az élet más területein is tudatosabban használom a testemen/ testemben keletkező és áthaladó energiákat.
Egészségesebb, boldogabb, magabiztosabb ember lettem.
Mindenkinek ajánlom, aki valamilyen testi-lelki traumát szeretne feldolgozni, és testét jobban szeretné megismerni, megszeretni.”
Lukács Péter

Amellett, hogy szuper ötleteket ad nehéz gyereknevelési helyzetekre, olyan emberség árad Flórából, ami gyógyító.

D.L.

„Hálás vagyok a mediációért, enélkül nem sikerült volna így megegyeznünk a volt férjemmel a válást és a gyerekünkkel való kapcsolattartást érintő kérdésekben. A nehéz érzések mellett végre egy kis megkönnyebbülés is van bennem.”

M. Klaudia

Online műhelymunkán vettem részt Flóránál, és amellett, hogy vérprofi előadó, nagyon jól tudott a csoporttal is bánni. Egy csomó bűntudatot levett rólam, és kézzel fogható, életszerű ötleteket adott.

N. B.