fbpx
“Régóta szerettem volna finomítani a soft skilljeimen, mert konfliktuskezelésem számomra siralmas volt.
Sokszor egyszerű és kedves ügyekben sem tudtam megfelelő módon kommunikálni, aminek persze szomorú következményei lettek.
Flóra lépésről-lépésre segített a kommunikációs eszköztáramat bővíteni, a különböző konfliktusokat idejében felismerni, beazonosítani és megfelelően reagálni. Számtalan pozitív visszajelzést kaptam azóta a körülöttem lévő emberektől – a változás szembetűnő.”
Lukács Péter

“Vezetés közben egyszer egy mikroájulásom volt. Sokáig féltem a volán mögé ülni, különösen a gyermekeimmel.
A Flórával való közös munka során jobban megismertem a testemet és a jeleket, melyeket a testem küld nekem különböző élethelyzetekben.
 
Azóta már ismét magabiztosan vezetek, és az élet más területein is tudatosabban használom a testemen/ testemben keletkező és áthaladó energiákat.
Egészségesebb, boldogabb, magabiztosabb ember lettem.
Mindenkinek ajánlom, aki valamilyen testi-lelki traumát szeretne feldolgozni, és testét jobban szeretné megismerni, megszeretni.”
Lukács Péter

“Hálás vagyok a mediációért, önök nélkül nem sikerült volna így megegyeznünk a volt férjemmel a válással és a gyerekünkkel való kapcsolattartást érintő kérdésekben. A nehéz érzések mellett végre egy kis megkönnyebbülés is van bennem.”

M. Klaudia